Безплатна доставка над 800 лв. – Доставка до 4-5 работни дни – Замяна до 14 дни след доставка

Ниски цени и високо качество.

Кашмирен блог Peter Greša

Ние знаем, че цената винаги е решаващ фактор за клиента. Не се стараем да дадем най-ниски цени. Нашата цел е да предложим луксозни и качествени кашмирени дрехи на достъпни цени, дори и за тези, които не могат да си го позволят. 

Как поддържаме ниски цени? Продаваме без посредници.

Регулираме разходите си - нямаме излишни посредници, не работим с големи магазини или фирми за дистрибуция. Нашата цел е да доставим продукта до крайният потребител възможно най-скоро и по най-краткия път. Това постигаме с помощта на нашите представителства във всяка страна в която решим да продаваме. Mahogany.bg e нашият представител за цяла България. Благодарение на тази бизнес стратегия, можем да си позволим по-ниски цени в сравнение с конкуренцията. И все пак нашите продукти са произведени от най-качествения кашмир. 

За какво не пестим? За услугите и грижите към клиента. 

Голяма част от конкуренцията могат да си позволят да продават на ниски цени, единствено заради това, че не влагат усилия при грижата за клиента. Ние не работим така. Закупената дреха не е вашият размер, цвят или просто не е това което сте очаквали? Без излишни въпроси и протакане, ние ще заменим продукта или ще Ви върнем парите.