Безплатна доставка над 800 лв. – Доставка до 4-5 работни дни – Замяна до 14 дни след доставка

Кои сме ние?

Кашмир е любов от пръв допир. С него ще усетите деликатен финес, невероятна мекота и топлина и веднага ще разберете, че в ръцете си държите нещо специално. Провъзгласен за невероятно качествен материал още през древни времена, когато са го наричали "fiber for kings" или буквално преведено "влакното на кралете". В днешно време не е нужно да бъдете знатна особа за да се насладите на луксозният допир на кашмира по вашата кожа. Дрехите от кашмир не са едни от евтините поради това, че се изработват ръчно от най висококачествени влакна, които се добиват годишно в ограничени количества. Точно за това и цената за изработения материал е по - висока. Кашмиреният пуловер несъмнено е дългосрочна инвестиция. При подходящи грижи, дори и след няколко години ще изглежда като нов, неизбледнял и не разтеглен. Не е изключено, че е възможно и следващото поколение да го наследи.

Ние добре познаваме Кашмир

Ние сме малка фамилна фирма. През 2011 год. започнахме да внасяме кашмирени дрехи от Непал. Производителите с които работим се намират в близост до столицата Катманду. В края на 2011 година стартирахме първите онлайн магазини на територията на Словакия и Чешка република, днес вече изпращаме нашите продукти в десетки различни страни. Качеството и индивидуалността на нашите продукти е причината поради която са поръчвани от нашите клиенти даже и в далечните краища на света - например Южна Америка, Азия и арабските страни. С течение на времето към нашата колекция и оферти добавихме и други качествени природни материали. Нашите продукти не могат да бъдат закупени в обикновен магазин а единствено в нашите онлайн магазини. Пратките изпращаме директно от склада ни в Словакия. До България доставяме пратките в рамките на няколко работни дни.

Най-високо качество

Ще откриете доста разлики между нас и други продавачи на Кашмир. Една от основните е обема на предлагането. Ние постоянно обновяваме нашата колекция. В нея можете да намерите повече от 200 различни модела мъжки и дамски пуловери. Почти всички са в наличност в размери от XS до XXXXL, както и в много различни цветове. Всяка година през есента пускаме нова колекция. Предлагаме и индивидуално производство според вашите размери - ако проявявате интерес моля свържете се с нас чрез e-mail.

Другата съществена разлика е качеството. Нашите продукти са изработени ръчно от кашмирени влакна, като средната дебелина на влакното е по-малка от 0,0155 мм. Много производители се опитват да сведат до минимум разходите за производство в Китай, като използват по-груби и евтини влакна. В резултат на това обаче, дрехата е некачествена и по-твърда - бъдете внимателни, дори и етикета с "100% кашмир" не е гаранция за качество на дрехата. Препоръчваме избягване на съмнителни оферти, както и закупуването на кашмирени продукти от големите вериги.

Сигурно пазаруване

Ние гарантираме за качеството на нашите продукти и за сигурното пазарене. Без да имате основателна причина можете да ни върнете стоката и ние ще ви възстановим парите или ще се разберем за подмяна на стоката. За своите клиенти ние предлагаме превъзходно обслужване - например ако без да искате повредите вашият пуловер, ние ще се погрижим да го поправим. Ако имате някакви въпроси или изисквания, моля свържете се с нас.