Кошница
0 | 0,00 BGN
Вашата кошница е празна
Нямате избрани артикули

Рекламация и подмяна на артикули

Гарантираме безпроблемна рекламация и подмяна на стоки

Независимо, че се стремим да предложим най-качествените дрехи на пазара, понякога е възможно някоя от тях да има дефект. За това се стремим да обработим рекламациите възможно най-бързо. Също така възможна причина за връщане на стоката може да бъде неправилен избор на размер или цвят. Без каквито и да е проблеми можете да ни изпратите стоката обратно и да Ви бъде заменена с точният модел или да Ви върнем парите.

В случай на рекламация или искане за връщане на стока по някаква причина, моля изпратете ни стоката на указаният адрес. В колета оставете лист с описание на проблема и Вашата банкова сметка (ако желаете да Ви върнем парите).

За сега при рекламация използвайте зададеният адрес в Словакия. Не се притеснявайте за пощенските разходи. Можете да изпратите продукта като обикновенна пратка, като разходите по доставка ще бъдат максимално 5-6 BGN. Ако дефекта по стоката е по наша вина, ние заплащаме пощенските разходи.

Peter Greša
L. Podjavorinskej 34
Nitra, 94901 Словакия

Продавача е отговорен за дефекти върху стоката при получаване от страна на купувача, както и за такива по време на гаранционния период. Рекламация не се приемат в следните случаи:

1. ако повредата е възникнала при неправилна употреба или при не спазени инструкции за употреба
2. ако повредата е механична (разкъсване, развлачване, изгаряне и др. ) 
3. ако повредата е причинена от природно бедствие