Безплатна доставка над 800 лв. – Доставка до 4-5 работни дни – Замяна до 14 дни след доставка

Рекламация и замяна на артикули

Гарантираме безпроблемна рекламация и подмяна на стоки

Независимо, че се стремим да предложим най-качествените дрехи на пазара, понякога е възможно някоя от тях да има дефект. За това се стремим да обработим рекламациите възможно най-бързо. Също така възможна причина за връщане на стоката може да бъде неправилен избор на размер или цвят. Без каквито и да е проблеми можете да ни изпратите стоката обратно и да Ви бъде заменена с точният модел или да Ви върнем парите.

В случай на рекламация или искане за връщане на стока по някаква причина, моля изпратете ни стоката на указаният адрес. В колета оставете лист с описание на проблема и Вашата банкова сметка (ако желаете да Ви върнем парите).

Вече имаме адрес за връщане в България. Всички заявки за замяна или възстановяване на сума се обработват веднага след получаване на пратката, която ни връщате. Моля уверете се, че сте написали пълния адрес за връщане, като включите и “ID 1729”.

Български адрес за връщане:

FROGMAN s.r.o. - Speedy / ID 1729
1729C
ВАЛЕРИ ПЕТРОВ 5
2227 БОЖУРИЩЕ
Bulgaria

Продавача е отговорен за дефекти върху стоката при получаване от страна на купувача, както и за такива по време на гаранционния период. Рекламация не се приемат в следните случаи:

1. ако повредата е възникнала при неправилна употреба или при не спазени инструкции за употреба
2. ако повредата е механична (разкъсване, развлачване, изгаряне и др. ) 
3. ако повредата е причинена от природно бедствие