Безплатна доставка над 800 лв. – Доставка до 4-5 работни дни – Замяна до 14 дни след доставка

Каква пашмина да избера? Диамант или Платина?

Кашмирен блог Peter Greša

Пашмината е един от най-елегантните продукти, изработен от кашмирена прежда. Обработва се по традиционен ръчен метод и се добива от най-мекият слой от руното на кашмирската коза. Резултата е моден аксесоар, съчетаващ мекота и нежност, който очарова жените по целия свят в продължение на векове. През последните години Пашмината отново е сред най-търсените продукти. Много известни личности използват този моден аксесоар. Едни от тях са холивудските звезди Анджелина Джоли и Никол Кидман. Днес пашмината е известна не само в Америка, а и в цяла Европа, включително и България. 

Кашмирените дрехи се избират в зависимост от броя нишки с които са оплетени. Основният параметър при избора на Пашмина е нейният състав. В нашият електронен магазин предлагаме две колекции Пашмина - Диамант и Платина. И двете колекции предлагат най-доброто от света на ръчно оплетените шалове. 

Диамантена колекция

Изключителни модни аксесоари, които можете да използвате за всеки Ваш случай. С тези шалове ще изглеждате ослепително. Наситени цветове, невероятно елегантни и изработени от 100% кашмир с високо качество. Това са диамантите сред кашмирените шалове. 

Платинена колекция

Пашмината от нашата платинена колекция съчетава мекотата и нежността на две луксозни естествени материи - оплетени от 70% кашмир и 30% коприна. Шаловете от тази колекция са тънки, фини, уникално меки и удобни при носене. Изработени са в различни цветове. Изцяло елегантна визия.