Безплатна доставка над 800 лв. – Доставка до 4-5 работни дни – Замяна до 14 дни след доставка

Продажба на едро

Притежавате бутик или фирмен магазин, в който бихте желали да продавате нашите продукти? Свържете се с нас и с удоволствие ще Ви изпратим ценовата ни листа и условията за партньорство. Предварително предупреждаваме, че не доставяме стоки за продажба през интернет магазини.

Нашите пуловери, шалове и аксесоари са изработени ръчно в Непал от висококачествени естествени влакна. Благодарение на дългогодишният ни опит в производството на облекла от Кашмир, можем да Ви предложим първокласни продукти на добри цени.

Причината за нашите атрактивни цени е това, че не продаваме стоки на едро в магазини за търговия на дребно - времето за доставка е около 5 седмици. Ако поръчате от нас ще изработим продуктите специално за Вашият бизнес / търговска марка, стоките могат да притежават етикети с Вашето лого. При производството ние се приспособяваме към Вашите индивидуални нужди.

Освен качеството, наш основен приоритет е и широката гама от продукти. Всяка есен публикуваме нова колекция. В нея имаме повече от 200 различни модела пуловери в размери от XS до XXXXL, както можете и да избирате между десетки различни цветове.